Andreu Claret

Andreu Claret és periodista i escriptor. Premi Ramon Llull 2023 amb París érem nosaltres, ha estat delegat a l’Agència EFE, col·laborador de La Vanguardia, Avui, Catalunya Ràdio i la cadena SER i director de l’Institut Europeu de la Mediterrània i de la Fundació Anna Lindh.

Abel Pascual i Toni Arbonès

Abel Pascual és escriptor i viatger. Toni Arbonès és periodista i realitzador del programa de Catalunya Ràdio Els viatgers de la gran Anaconda.

Salah Eddine Touali

Salah Eddine Touali és músic, cantautor i creador del grup Indie Gnawa. Amb la participació de Fede Marsà Torres, percussionista i profesor de bateria de jazz a Barcelona.

Gonzalo Fernández Parrilla

Gonzalo Fernández Parrilla és escriptor, traductor d’àrab, professor i autor entre d’altres de La literatura marroquina contemporània (2006). En l’actualitat és professor d’Estudis Àrabs i Islàmics en la Universitat Autònoma de Madrid.

Youssef El Maimouni

Youssef El Maimouni va estudiar Filologia Àrab i Mediació de conflictes. La seva carrera professional s’ha centrat en l’educació social en projectes per a joves. Actualment, compagina l’escriptura amb la direcció d’un espai juvenil en el centre de Barcelona.

Ghizlane Bellari

Ghizlane Bellari és especialista a fer dibuixos de henna per a les núvies.

Victor Pallejà de Bustinza

Víctor Pallejà és investigador en sufisme i pensament medieval i especialista en Ibn ‘Arabî. Filòleg en llengua àrab per la Sorbona i investigador dins de l’Avicenna Project European Research Council. Ha estat professor a la Universitat de New Haven, la Universitat d’Alacant, la Universitat Internacional de Catalunya, la Universitat Oberta de Catalunya i la Pompeu Fabra.

Ikram Essaghir

Ikram Essaghir és activista cultural amaziga i cantant.

Alba Doral

Alba Doral és periodista i redactora del diari Bon Dia d’Andorra.

Roger Mimó

Roger Mimó és escriptor especialitzat en arquitectura tradicional del sud del Marroc.

Nadia Azzouz

Nadia Azzouz és Doctora en Lingüística aplicada, professora en Ciències de l’Educació i responsable de relacions internacionals de la Universitat d’Andorra. És d’origen berber, nascuda al Marroc i ha viscut gairebé tota la vida a Andorra.

Organitzen:

Media partner:

Col·laboren: